Monday, December 19, 2016

BALADAT E LUGUT TE DRINIT - Arrin në dhjetë mijë lexues

Baladat e Lugut të Drinit,nuk ka shumë kohë që është hapur.Ajo deri më sot ka vetëm gjashtë muaj që s'i pika e vesës është në mes të si motrave të saja në median elektronike.Ajo,duke qenë e ndërgjegjshme për misionin e saj  të vështirë,hyri në këtë det të shprehjes së mendimit të lirë duke vënë disa rregulla,ose kufizime,që janë të shfaqura në ballinën e saj.Këto rregulla ose kufizime të vendosura,nuk janë të diktuara nga askërrkush,por,duke menduar se shprehja e një mendimi si në të shkruar,video,foto etc...përbëjnë një prezantim të formimit intelektual të çdo kujt që ka dëshirë t'i paraqesë para publikut të gjërë,menduam se ishin të nevojshme.Baladat e Lugut të Drinit është armike e të gjithë atyre që mendimin lirë duan ta lidhin me zinxhirë,Këto rregulla vërtetë të kufizojnë deri diku,por në themel ata duhet të kenë origjinalitetin,burimin dhe referencën...Duke u munduar që të zbatojmë këto rregulla,kemi arritur në këtë numër të madh lexuesish anë e mbanë globit.
Përshëndesim të gjithë bashkëpunëtorët,që me penën e tyre,dhe prezantimin e tyre intelektual,lartësuan vehten,dhe këtë faqe modeste e bënë mjaft cilësore...

Përshëndetje nga:

BALDAT E LUGUT TE DRINIT

0 comments:

Post a Comment