Sunday, April 23, 2017

Sinan Kërpaçi: GISHTA ME UNAZËMë harruat në botën që i ka të gjallë pesë kontinente dhe vetëm një të vdekur – përbërje akulli që s`mund të jetë vend për mua. Pa ia prishur lulet kurorës kam zgjedhur të rri me pesë gishtat e dorës duke shpupuritur floknajën tuaj derdhur si vello nusërie në ëndërr: shkund petale dhe e shpall veten dhëndër. Ju më braktisët në burgun e madh ditën që rashë brenda hekurave si gardian, ma mbyllët derën e blinduar nga përjashta, por unë do ëndërroj për ju vetëm dasma dhe ditë të dehura. Femra që ju dua me të gjitha shqisat siç i kam të mprehura! Prill 2017

0 comments:

Post a Comment