Thursday, January 19, 2017

Murat Gashi - Cikël Poetik

KAMBANA DRITE Vitet e bardha pena e vashave ne shkollen shqipe i shpalos shkronjat e para Mbi ballin e forteses se ngritur buze Lumbardhit fjala e shkruar shkrep xixa Ne dy kthina te vogla te tempullit te fese ne Prizrenin e lashte hidhen themelet e se rese Shkolla e pare shqipe hapi i pare i rrites brezat e qindvjetshit te ri kambana te reja drite.
DALLGET EDETIT Dallget e detit me treten rrugeve te bardha te bukes Ne Bukuresht me priten tingujt e kambanave dhe Petro Nini Laurasi i zemeruar Vazhdoj t'i laj rruget e metropoleve duke thurur vargje malli.

KAMBANA DRITE Vitet e bardha pena e vashave ne shkollen shqipe i shpalos shkronjat e para Mbi ballin e forteses se ngritur buze Lumbardhit fjala e shkruar shkrep xixa Ne dy kthina te vogla te tempullit te fese ne Prizrenin e lashte hidhen themelet e se rese Shkolla e pare shqipe hapi i pare i rrites brezat e qindvjetshit te ri kambana te reja drite.
DALLGET E DETIT Dallget e detit me treten rrugeve te bardha te bukes Ne Bukuresht me priten tingujt e kambanave dhe Petro Nini Laurasi i zemeruar Vazhdoj t'i laj rruget e metropoleve duke thurur vargje malli.
Chat Conversation End0 comments:

Post a Comment