Tuesday, January 3, 2017

Vasil Tabaku - Katrahura e artit në Shqipëri

Sa e trishtueshme dhe fyese, per të qenë i pranishem si krijues në një emision televiziv këtu në Shqiperi, ti si poet ,shkrimtar, eseist apo kritik, duhet te paguash gazetarin përgjegjës me një shumë të konsiderueshme dhe mundësisht në euro. Nuk ka gje më të , shëmtuar dhe neveritëse sepse gazetari apo gazetarja e emisionit nxjerr në ekran dhe i bën jehonë një njeriu që ka pare por jo talent dhe vlera.Ndjehem i fyer dhe trishtohem sa herë shoh në ekrane njerëz pa asnjë lloj integriteti njerzor dhe krijues, pa vlera dhe talent që propagandohen si "yje" te letersise apo artit.Ndjej neveri dhe revoltohem, por gjithmonë kjo gje mbetet vetem tek une, brenda meje, ndaj sot po e ndaj me ju miqe te nderuar,

"Titulli është vënë nga "Baladat e Lugut të Drinit".

0 comments:

Post a Comment