Tuesday, January 31, 2017

Sinan Kërpaçi - GJITHMONË GJENDET NJË VEND PËR TY


Anne Campbell Gjendet gjithmonë vendi për ty në zemrën time Pa qenë nevoja kurrë të jesh i ftuar. Me ty kam për ta ndarë dhe një thërrime Dhe e di që do jesh shumë i gëzuar. Gjendet gjithmonë vendi yt pranë zjarrit tim Dhe nëse prushi bëhet thëngjill a hi, Dëshira dhe gëzimi janë të dy në zgjim Dhe miku i kujtimeve je ti. Gjendet gjithmonë vendi për ty në krahun tim, Do ndodhë dhe kur të jesh në kujtime emër, Do përjetoj e vetme çastin më intim Gjithmonë me një vend për ty në zemër. Shqipëroi Sinan Kërpaçi, Janar 2017, Bar “MATEO”


Chat Conversation End

0 comments:

Post a Comment