Wednesday, February 8, 2017

Lulzim Breznica - NË BREGUN E DASHURISË

Erdha paksa i hutuar në vete,
Në kokë mbaja mallin e ngarkuar,
Për çudi,m'u kujtuan sa anije nga dete,
Kthehen mes dallgësh,krejt trazuar.

Ti ishe e veshur në një bluzë të hirt'
Sa buzët nuk nxorën as edhe një fjalë
Shpraze mallin që kishe në shpirt
Mallin e viteve bërë palë-palë.

Dhe nuk më kërkove asnjë shpjegim
Përse u vonova kaq gjatë?
Zgjate duart e m'u hodhe në përqafim
E bukura ime e magjishme,e zjarrtë.

0 comments:

Post a Comment