Wednesday, February 8, 2017

Mentor Thaçi - E pyetën qenin

E p´veten qenin: 
- Pse tu ka tëholluar qafa?!
- Nga shkaku i zingjirit, u përgjegj! Duke e ditur se jam i lidhur në qafë, as kafshaten si duhet nuk po guxoj të e kapërdi dhe mbeta sall në lëpierje eshtrash, mbeta asht e lëkurë e në jetë qençe!
Ndërsa, kur e p´veten ujkun, u përgjegj:
- Liria ime të merrem me punët e mia, pa më lidhur në qafë e as për fjale, ka bërë që të më trashet qafa, edhe pse i egër, megjithatë i lirë! Paj, Uk hesapi!

0 comments:

Post a Comment